Dato Onsdag d. 21. september 2022, Kl. 18:00 til kl. 22:00
Sted Sæby Kirke, Strandgade 13, 9300 Sæby
Samfundsforsker og lektor i politologi Johannes Andersen
Kirkehøjskole med samfundsforsker Johannes Andersen

Når man træder ind i pensionisternes rækker, mødes man ofte med spørgsmålet: Nå, og hvad får du så tiden til at gå med? Et spørgsmål der både rummer omsorg og interesse, samtidig med at det også indeholder elementer af en udbredt aldersdiskrimination. Johannes Andersen ser nærmere på denne sammenhæng med kritiske briller, Endvidere åbnes der i foredraget for en diskussion af de faser, man gennemlever som gammel. I den forbindelse fremhæves betydningen af de gamles virke og samvirke, ikke mindst som frivillige i politik kultur og sociale hjælpeorganisationer. Foredraget rummer både sjove erfaringer, præcise indsigter og gode råd om det at blive gammel.

For tilmelding kontakt kirkekontoret.