Dato Søndag d. 9. oktober 2022, kl. 19:00
Keld Skovgård
Rytmisk Gudstjeneste

Trommer, bas og saxofon til rytmisk gudstjeneste.

Organisten har skiftet orglet ud med et klaver, og spiller sammen med et band bestående af trommer, bas og saxofon ligesom der vil være korsangere med i de anderledes toner. Det er levende rytmisk musik, kald det bare kirkepop, når det er allerbedst. Alle deltagerne får også mulighed for at være med til at synge.

Gudstjenestens forløb er anderledes end ved en traditionel søndagsgudstjeneste. Det foregår i kirkens sideskib.

Kom og vær med, hvis du har lyst til at være en del af, en lidt anderledes gudstjeneste. Du er velkommen hvad enten du er ung eller gammel, eller midt imellem. Det er igen en gudstjeneste, der giver troen liv og godt humør.