Dato Onsdag d. 14. september 2022, kl. 17:00
Peter Jessen og Kirsten Mølgaard Madsen
Spaghettigudstjeneste

Sommeren er ved at være slut. Hvordan kan man se det? Jo, landmanden har høstet kornet på sin mark, og måske er køkkenhaven snart tom. Lige nu kan man plukke frugt på træerne. Og nogle af træernes blade er så småt begyndt at blive gule og brune. Det er ved at blive efterår. Det er tid til at sige Gud tak for alle hans gode gaver. Gud gør det sådan, at vi kan få mad på bordet. Selvom vi kan lægge frø i jorden, så kan vi ikke få gulerødder til at gro af sig selv.

Gud og os mennesker hjælpes ad med arbejdet – det er da et fint samarbejde! Det er simpelthen så dejligt med alle disse gode gaver; kom og hjælp os med at finde disse dejlige gaver, så vi sammen kan sige tak.

Spaghettigudstjeneste i Sæby Kirke er for børn og deres familier. Gudstjenesterne er tilrettelagt for de mindste børn, hvilket betyder, at de er korte og enkle med en varighed af ca. 25-30 minutter. Efter gudstjenesten er der mulighed for fællesspisning i Mariehuset. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig og det er ganske gratis.