MAR

Sted Sæby Kirke, Strandgade 13, 9300 Sæby
Sognepræst ved Jesuskirken, Sørine Gotfredsen
Sogneaften med sognepræst ved Jesuskirken, Sørine Gotfredsen

Er vi i færd med at drukne i kristen frihed? Konstant nævnes kristendommen som en grundsten i dansk kultur, men den skaber ikke en kollektiv identitet på samme måde som tidligere. Den enkelte opfordres i dag til at rive sig løs fra det klassiske gudsforhold og i stedet primært stå i forhold til sig selv, og denne tilgang til det kristne sætter os fri til både at leve og drukne i individualitet., hvor bevæger vi os hen. Det er noget af det Sørine Gotfredsen kommer ind på i sit foredrag. Sørine Gotfredsen har ud over at være sognepræst i København også en baggrund som journalist, og er stadig tilknyttet Kristeligt Dagblad og Berlinske Tidende som anmelder og kommentator, og er på andre måder med i den offentlige debat.