Dato Søndag d. 11. december 2022, kl. 19:00
Entré kr. 50,-
Sæbygardens Julealsangskoncert

Op til julen hører Sæbygardens Julealsangskoncert. Det har i mange år været tradition - bortset fra et par Corona-år, hvor vi måtte holde pause.

Men nu er både tambourkorps og harmoniorkester klar til atter at spille julen ind med glade, swingede, jazzede og mange let genkendelige juletemaer – og oftest i ny forklædning. Således også i år.

Med indledning ved tambourkorpset bliver der varmet op til denne dejlige og hyggelige juletraditioni  i Sæby kirke. Sæt X i kalenderen søndag den 11. december kl. 19.

Kom indenfor og nyd musikken, syng med på mange af julens dejlige salmer. Kirkens organist Henrik Strøm har også i år lovet at bidrage med orgelspil til salmer og et stykke orgelmusik musik midt i koncerten.

En lille entré på kr. 50,- koster det at nyde musikken fra byens ældste orkester med masser af unge dygtige musikere. Entréen går ubeskåret til Sæbygardens ungdomsarbejde. Sæbygarden glæder sig som altid til at byde velkommen.