×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 22. juni 2019, Kl. 09:00 til kl. 16:00

Lørdag den 22. juni er der mulighed for deltagelse i pilgrimsvandring. Udgangspunktet for pilgrimsvandringen er Understed Kirke, hvor vi mødes kl. 9.00. Der er mulighed for at være med i fælles afgang fra Sæby Kirke kl. 8.45. Men man kan også bare selv møde op ved Understed Kirke. En pilgrimsvandring er på samme tid en vandretur og en naturoplevelse, og samvær, stilhed og gudstjeneste.                                                                                                   

Vi kommer først og fremmest til at gå ad små veje og stier, og mindst muligt på mere trafikerede veje. Den første del af turen går til Vangen via Fladholdt, og så videre ned til stranden. Vi fortsætter et stykke ad stranden, men kommer også gennem Nellemanns Have og Sæbygård Skov, inden vi når til Sæby Kirke.                                                                  

Undervejs bliver der små pauser, hvor man kan spise sin medbragte mad, hvor der også bliver korte andagter. Der bliver strækninger, hvor vi går i stilhed, medens der på andre strækninger er mulighed for at snakke sammen. Midt på turen bliver der et længere middagshvil, hvor man kan spise sin medbragte frokost, og måske tage en lille lur. Vi kommer til at gå ca. 14 km. Det sker i et langsomt tempo, der er til at holde til for de fleste. 

Tilmelding er ikke nødvendig. Men ved man med sikkerhed, man skal med, må man gerne give en besked om det sognepræst Keld Skovgård på KSK@km.dk


Medvirkende
Keld Skovgård