• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 8. september 2019, Kl. 12:00 til kl. 21:00

Sogneudflugten begynder med at vi spiser frokost i Mariehuset efter søndagens gudstjeneste. Det bliver ca. kl. 11.30. Derefter kører vi i bus mod Hune, hvor vi skal besøge Center for papirkunst. Her kan man se papirkunst i verdensklasse. Næste stop er Bratbjerg Sø, hvor vi nyder eftermiddagskaffen. Bagefter skal vi på besøg i en af egnens kirker, inden vi spiser middag. Hvor det bliver, offentliggøres senere. Derfra går turen hjemad. Vi forventer at være tilbage i Sæby ca. kl. 21.

Pris pr person er kr. 220,- som betales, når vi stiger ombord i bussen. I prisen er inkluderet transport, kirkefrokost, kaffe, entrébillet til Center for Papirkunst og middag. Drikkevarer er for egen regning. Der er plads til 50 personer i bussen. Det er dem, der tilmelder sig først, som kommer med. Vi skal være mindst 30 deltagere for at udflugten gennemføres. Tilmelding må ske til kirkekontoret.

Keld Skovgård