Søndag d. 8. september 2019, Kl. 12:00 til kl. 21:00

Sogneudflugten begynder med at vi spiser frokost i Mariehuset efter søndagens gudstjeneste. Det bliver ca. kl. 11.30. Derefter kører vi i bus mod Hune, hvor vi skal besøge Center for papirkunst. Her kan man se papirkunst i verdensklasse. Næste stop er Bratbjerg Sø, hvor vi nyder eftermiddagskaffen. Bagefter skal vi på besøg i en af egnens kirker, inden vi spiser middag. Hvor det bliver, offentliggøres senere. Derfra går turen hjemad. Vi forventer at være tilbage i Sæby ca. kl. 21.

Pris pr person er kr. 220,- som betales, når vi stiger ombord i bussen. I prisen er inkluderet transport, kirkefrokost, kaffe, entrébillet til Center for Papirkunst og middag. Drikkevarer er for egen regning. Der er plads til 50 personer i bussen. Det er dem, der tilmelder sig først, som kommer med. Vi skal være mindst 30 deltagere for at udflugten gennemføres. Tilmelding må ske til kirkekontoret senest fredag den 30. august.

Keld Skovgård