Søndag d. 24. november 2019, Kl. 12:00 til kl. 15:00

Igen i år laver Kirkecaféen en festlig afslutning på kirkeåret med god mad, hygge, fællessang samt et væld af gevinster, der udloddes på amerikansk lotteri.

Vi samles i Mariehuset, Strandgade 13 søndag den 24 november kl. 12 til vores sædvanlige gedigne julefrokost med efterfølgende kaffe/the og lækkert hjemmebag til den favorable pris af 40,- kr. pr. person

Samtlige midler der indkommer i løbet af dagen gennem vore aktiviteter går til hjælp til en lysere fremtid for kvinder og børn i to af de fattigste områder i Nepal. Sidste år kunne vi sende 20.000,- kr. til hjælp til kvinder og børn, der samles i læsegrupper. I læsegrupperne lærer kvinderne ikke kun at læse, skrive og regne, men de bliver også oplyst om deres rettigheder. Det har allerede nu gjort en livsforandrende forskel. F.eks. kan kvinderne nu selv sælge deres varer på markedet efter de har lært at regne.

Jeres bidrag under før-julefrokosten er med til at give disse kvinder en ny fremtid med mulighed for at løfte sig selv ud af fattigdom.

Alle – små som store - er hjertelig velkomne til at være med i hyggen og til at være med til at bidrage til formålet. Uden jeres deltagelse og uden den store støtte vi får fra byens butikker, ville det ikke være muligt at stable dette arrangement på benene. Det vil glæde os i Kirkecaféen at se jer.

Mariehuset, Strandgade 13, 9300 Sæby