Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Gudstjeneste med efterfølgende syng-julen-ind

DEC
22

Gudstjeneste med efterfølgende syng-julen-ind


Dato Søndag d. 22. december 2019, kl. 10:00
Medvirkende
Viggo Ernst Thomsen
Gudstjeneste med efterfølgende syng-julen-ind

”Syng Julen ind” i Sæby Kirke 4 søndag i Advent

Advent hænger sammen med Adventure. I år i Sæby kirke bliver 4. søndag i Advent til en Adventure som ”lille- lillejuleaftensgudstjeneste”

 Det er ikke nogen hemmelighed, at der juleaften i Sæby kirke er særdeles stor trængsel ved de fire gudstjenester: Først en børne- og familiegudstjeneste, hvor sognemedhjælperen medvirker. Og derefter tre traditionsrige julegudstjenester. Men i år vil der blive en mulighed for at tage forskud på juleaftensglæderne, for lille-Lillejuleaften falder på 4. søndag i Advent. Det vil sige, man kan få sin julegudstjeneste både den 22., 24., 25. december og 26. december.

Adventure i juleglæde 

Gudstjenesten 4. søndag i Advent, Lille- Lillejuleaften, er som sædvanlig søndag kl. 10.00. Og bliver en adventure: Den begynder som en 4. søndag i adventsgudstjeneste med dåb af Dagmar, men udvikler sig undervejs til en lille-lille juleaftensgudstjeneste, hvor vi synger julen ind med julesalmer, adventskransen bliver slukket og juletræerne bliver tændt.  

Vi synger julen ind med Strøm på flyglet 

Efter den korte gudstjeneste den 22. december er der nemlig også i kirkerummet en ”anden halvleg” med ”Vi synger julen ind”, hvor selveste Strøm er ved flyglet. Henrik Strøm selvfølgelig. Her kan gudstjenestegængerne få mulighed for at ønske og få sunget lige netop deres yndlingsjulesalme.

Lillejuleaften, juleaften og juledag 

 Og ja, man kan også komme til julegudstjeneste i Sæby kirke Første juledag kl. 10.00 og 2. juledag kl. 10.00. Det er juledag og 2. juledag, der traditionelt byder på julens smukkeste salmer. De salmer, der ikke falmer.