Dato Onsdag d. 14. oktober 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Solveig Skovgård og kor
Koncert med vocal-ensemble Vox Nordic

Onsdag den 14. oktober kl. 19.30 er der korkoncert i Sæby Kirke med vocalensemblet VOX NORDIC.

Vox Nordic er et nydannet kor med 9 sangere - de fleste af dem er konservatorieuddannede sangere fra Aalborg og det ledes af Solveig B. Særkjær Skovgård, som er organist i Vor Frelsers Kirke i Aalborg.

På programmet er nordisk kormusik, som er korets speciale.

Der vil kunne høres musik fra Danmark, Norge, Sverige og Island, men også et par stykker fra irland og Skotland. Ved denne koncert medvirker også Justin Cherry, som spille fagot til to af stykkerne sammen med koret. Et par af korsatserne er med klaverledsagelse, men ellers er musikken a capella.

De medvirkende sangere er Marianne Heuer, Gertrud Lei, Julie Veronica Vinkel, Marie Keller Sørensen, Diana Haugland, Jens Olav Heckmann, mads Hübbe Vinther, Thomas Rewes og Søren Ohlsen.