Dato Onsdag d. 17. februar 2021, kl. 19:30
Sted Strandgade 13, 9300 Sæby
Sømandspræst Lars Ulrich Kofoed
Sogneaften med sømandspræst Lars Ulrich Kofoed

At være dansk folkekirke i udlandet

Danske Sømands- og Udlandskirker ligger spredt ud over hele vores jordklode. Den som ligger nærmest Sæby findes i Göteborg. Dansk Sømandskirke i Göteborg har eksisteret siden 1953 og har i alle årene været kirke og kulturhus for danske søfolk og de omkring 5.000 danskere, der bor, arbejder og studerer i byen. Lars Ulrich Kofoed er sømandspræst ved kirken, og onsdag den 17. februar tager han færgen over til os for at fortælle om det at være dansk folkekirke i udlandet. Det bliver en rundfart i danske traditioner, svenske overraskelser, livet til søs og udfordringerne ved at være en kirke båret af frivilliges engagement og den uvurdelige støtte hjemme fra Danmark.