Dato Søndag d. 20. september 2020, kl. 10:00
Peter Jessen
Høstgudstjeneste m/ eftf. salg af høstoffer

Selvom 2020 har være et helt specielt år med coronapandemi, nedlukning af store dele af samfundet og lukkede grænser, så er der også grund til at være taknemmelig. Høstgudstjenesten er en anledning til at se på alt det, som vi har fået, og so vi bør være taknemmelige for. Det handler altså ikke kun om de gode gaver, som vi har høstet i haven, på marken eller på havet, men også om taknemmeligheden for godt helbred, fred og velstand, venner og familie, drømme og håb Ja, alt det som sammenfattes i det kendte udtryk "det daglige brød". Jo, vi har meget at være taknemmelige for her i Danmark, og det vil vi markere til høstgudstjenesten. Frugt og grønt, kager og boller, blomster og marmelade modtages med glæde og taknemmelighed og vil blive solgt ved kirkekaffen.