Dato Onsdag d. 20. januar 2021, kl. 18:00
Sted Sæby Kirke, Strandgade 13, 9300 Sæby
Cand. mag i samfundsfag og psykologi Jan Brødslev Olsen
Kirkehøjskole med Jan Brødslev Olsen

Håb er noget helt grundlæggende for os mennesker og håbets betydning kan ikke overvurderes. Men når vi møder modstand i livet i form af sygdom, ulykker eller tab af vores nærmeste, vakler håbet ofte. I disse situationer kan vi heldigvis møde mennesker i vores omgivelser - det være sig både pårørende og professionelle - der naturligt vil forsøge at vække håbet igen. Dette er ikke nødvendigvis nogen let opgave, og skal den lykkes, må man have blik for håbets nuancer. Håb er nemlig ikke kun rettet mod fremtiden men handler også om en måde at være i livet på. Foredraget behandler et dybt eksistentielt emne, men gennem mange eksempler og et jordnært sprog bliver stoffet yderst tilgængeligt og levende.

Jan Brødslev Olsen er uddannet cand. mag i samfundsfag og psykologi. Han er tidligere lektor ved Aalborg Universitet men har nu selvstændig virksomhed som coach, forfatter og foredragsholder.