MAR

Sted Sæby Kirke, Strandgade 13, 9300 Sæby
Politiker, forfatter og debattør Naser Khader

Sådan blev vi kristne - en rejse i Jesus og Paulus´ fodspor

Siden Naser Khader i 2015 tog en masteruddannelse i teologi, har hans interesse for Biblens historier kun vokset sig større, og da han for et par år siden stødte på en bog om apostlen Paulus, åbnedes hans øjne for et helt nyt perspektiv på kristendommen.

Naser Khader fortæller historien om jøden Saulus, der i årene efter Jesus´død forfølger de nye kristne, men efter at have set Jesus i et drømmesyn bliver han omvendt, tager navnet Paulus og vier sit liv til at udbrede det kristne budskab.

Naser Khader tager os således med til Israel og Palæstina og trækker røde tråde fra det gamle testamente over kristendommens indførelse i Danmark til reformationen og danskernes forhold til kristendommen og de kristne skikke, normer og værdier.