Dato Torsdag d. 22. april 2021, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Keld Skovgård
Aftenmeditation

Torsdag d. 22. april er der på ny aftenmeditation i Sæby Kirke. Foråret er på mange måder på vej, også selv om varmen kan lade vente lidt på sig. Vi er også kommet på den an den side af påskehøjtiden, og kan se tilbage på og reflektere lidt over, hvad påsken egentlig betyder for os. Med temaet: ”Spirende håb” vil der blive sat nogle ord på, og givet tid til refleksion over, hvad det er for et håb der rækkes den enkelte af os med påsken, et håb som forårets komme sætter en fin ramme om. Aftenmeditationen varer 30 minutter. Der vil være god tid, både til stilhed og til bøn og til at nyde musikken og de mange levende lys.