Dato Søndag d. 12. december 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Entré kr. 50,-
Jule-alsangskoncert med Sæbygarden

Sæbygardens jul er lige om hjørnet

Og til julen hører Sæbygardens Julealsangskoncert - i år den 30. i rækken. Og bortset fra 2018, hvor kirkens kalkmalerier blev restaureret, og i Corona-året 2020 hvor koncerten måtte aflyses, har Sæbygarden spillet hvert år i Sæby Kirke.

Og i alle disse år har Sæbygardens Tambourkorps og Sæbygardens Harmoniorkester spillet julen ind med glade, swingede, jazzede og mange let genkendelige juletemaer, - og oftest i ny forklædning. Således også i år.

Sæt X i kalenderen søndag den 12. december kl. 19.00. Først spiller Sæbygardens Tambourkorps nogle jule-numre, og kl. 19.30 spiller Sæbygardens Harmoniorkester julealsangskoncert.

Kom indenfor og nyd musikken, syng med på mange af julens dejlige salmer. Kirkens organist Henrik Strøm har også i år lovet at bidrage med orgelspil til salmer.

En lille entré på kr. 50,- koster det at nyde musikken fra byens ældste orkester med masser af unge musikere. Entréen går ubeskåret til Sæbygardens ungdomsarbejde.

Sæbygarden glæder sig som altid til at byde velkommen.