Dato Torsdag d. 26. august 2021, kl. 20:00
Keld Skovgård
Aftenmeditation i Sæby Kirke

Mange er blevet grebet af en afmagtsfølelse når vi på TV har kunnet se scener fra et Afghanistan, hvor Taliban har overtaget magten, hvor mange søger at flygte, og en stor del af befolkningen sidder tilbage med en uro og angst for, hvad det er for en fremtid, de har udsigt til. Og vi sidder tilbage med følelsen af, at det er ret begrænset, hvad vi kan gøre.

Undertiden kan vi også opleve noget lignende tæt på i vore egne liv, at der sker noget i vore liv, som vi gerne ville være foruden, eller kunne forandre, men at vore muligheder for det synes at være udtømt.

Ved aftenmeditationen i Sæby Kirke på torsdag den 26. august kl. 20 bliver dette blive berørt undertemaet : "Afmagt".

Aftenmeditationerne er på lidt over en halv time. Det er gudstjenester hvor der er god tid til refleksion over temaer på baggrund af nogle bibelord. Der er god tid til stilhed og bøn, og god tid til at lytte til musikken og være i den stemning som de mange levende lys, der er tændt i kirken, giver. Kom gerne og vær med.