Dato Torsdag d. 23. september 2021, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Keld Skovgård
Aftenmeditation

De fleste af os kender vist til utålmodighed, at vi har svært ved at vente på noget. Men ofte er noget af det bedste i livet noget vi må vente på, som må have tid til at gro frem, lidt ligesom de mange frugter, der hænger på træerne nu har måttet have hele sommeren til at blive til noget. Tålmodighed handler om mod til at give tid, mod til at vente, ja tåle ventetiden. Og tålmodighed er at give plads til evigheden.

Ved aftenmeditationen i Sæby Kirke på torsdag den 23. september kl. 20.00 vil "tålmodigheden" blive belyst fra fleres sider. Aftenmeditationer ved SæbyKirke er på lidt over en halv time - gudstjenester hvor der er god tid til refleksion over temaet på baggrund af nogle bibelord, god tid til stilhed og bøn og god tid til at lytte til musikken og være i den stemning som de mange levende lys, der er tændt i kirken, giver. Kom gerne og vær med.